Kussens

De kussens zijn verkrijgbaar in alle maten en diverse kleuren. De  kussens worden geleverd met afritsbare hoezen, de rits zit volledig aan de achterkant en een stukje opzij waardoor de hoes er makkelijk vanaf te halen is.

Wij werken met een super kwaliteits outdoor stof wat water- en vuilafstotende stof is. Makkelijk te wassen en schoon te houden!

Strakke zit en rug kussens

polyether-zitkussen

Wij werken met polyether zit en rugkussens met een dikte van 6 cm, dit biedt een zeer comfortabele zit. Mocht u de kussens in andere maten of dikte willen kunt u dit aangeven bij de bestelling.

Plofkussens

kussen-loungebank

Mocht u een iets nonchalantere uitstraling willen hebben dan kunt u uw steigerhouten loungeset afmaken met plofkussens, hierdoor zak je iets verder weg in het kussen en dat maken deze kussens goed om het echte lounge gevoel te creëren.

Rugkussens schuin

loungekussen-rechte-rug

Mocht u een steigerhouten loungebank besteld hebben met een rechte leuning is een schuin rugkussen de beste optie, dit heeft dezelfde eigenschappen als de polyether strakke kussens.
Dit is bijvoorbeeld een goede optie als u de bank tegen een muur wilt plaatsen en toch een comfortabele rugleuning wilt hebben.

10 % extra korting op de kussens in combinatie met een meubelstuk

Volg ons op Facebook